Innvandrergjenger starter krig i Oslo

En 20 år gammel mann ble natt til i går truffet av et skudd rett i hjertet på Nedre Ullevål. Han overlevde som ved et mirakel. Nå undersøker politiet om en økende, og farlig gjengkrig er i ferd med å ramme Oslo.

Alt tyder på at skuddet på Nedre Ullevål ved 03.15-tida natt til i går ble avfyrt for å drepe, i det som kan vise seg å være en tiltakende bølge av vold mellom kriminelt belastede ungdomsgrupper i Oslo.
– Klart drapsforsøk

Skuddet kom bare ti dager etter at en mann ble skutt i magen på Furuset, i det som var et oppgjør mellom ungdom tilknyttet et gjengmiljø på Grønland og ungdom med tilknytning til Furuset.

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Oslo politidistrikt bekrefter at politiet vurderer en mulig sammenheng mellom de to skyteepisodene.

– Vi vet ikke om det er resultat av gjengoppgjør, og har foreløpig ikke funnet noe klart motiv. Det vi vet er at skuddet som traff 20-åringen var avfyrt på en måte som gjør dette til et klart drapsforsøk. Og sett i lys av den siste tidens hendelser er det naturlig for oss å kartlegge disse og se om skytingen er en del av en eskalerende konflikt mellom ulike miljøer i Oslo, sier Rohde til Dagsavisen.

Les mer >>

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: