Regjeringen er raus mot andre enn sine egne

Som en del av Regjeringens tiltakspakke utvides kvalifiseringsforsøket Ny sjanse med 15 millioner kroner. Ny sjanse er et lønnet kvalifiseringsprogram for innvandrere som står utenfor arbeidslivet.

Regjeringen er opptatt av å få nyankomne raskere ut i arbeidslivet. Arbeidslivet er den viktigste arenaen for inkludering i samfunnet også for innvandrere. De som ikke er i arbeid, faller lettere utenfor også på andre områder, sier statsråden.

– Flere innvandrerkvinner på arbeidsmarkedet vil bedre inntektene til mange familier og gi kvinner økt selvstendighet. Selv om vi nå går mot et tøffere arbeidsmarked trenger vi fortsatt mange ledige hender ikke minst i omsorgssektoren, sier statsråd Dag Terje Andersen.

Les mer

Reklamer

2 kommentar to “Regjeringen er raus mot andre enn sine egne”

 1. Nordmenn på sidelinjen Says:

  Hva med et kvalifiseringsprogram for yngre nordmenn som sliter med å komme inn i arbeidslivet eller med å få en fast jobb?

  Hva med å hjelpe unge nordmenn til å få etablert seg, slik at de kan få muligheten til å stifte familie før de har passert tredve år?

  Hva med et program for nordmenn som har jobbet 25-30 år for en bedrift, men som nå blir sagt opp grunnet den økonomiske situasjonen vi er inne i? Mange av disse har vanskeligheter med å finne en ny jobb.

  Med tanke på Regjeringens politikk, så skal tydeligvis nordmenn stille seg bakerst i køen.

  Før eller siden vil en reaksjon komme fra folkedypet..

 2. Likhet Says:

  Grunnlaget for myndighetenes legitimitet er lojalitet mot eget folk. Nå er det blitt en herskerelite tilsvarende som de gamle kongedømmer, aristokratiet og føydal-len.

  Vi er blitt hold for narr og undertrykt v.h.a. høyst sofistikert manipulasjon hvor skamm og dårlig samvittighet for den hvite rase/mann etc.

  Se filmen «A conversation about Race» for å forstå hvor innholdsløst ordet rasisme er og dets hensikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: