Zero – En 9/11 etterforskning

Del 2 | Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8 | Del 9 | Del 10

dario-foDen berømte italienske forfatteren og nobelpris-vinneren Dario Fo fører ordet i en ny europeisk dokumentar om 9/11. Med engelsk dubbing ble «Zero» vist i Europa-parlamentet den 26. februar i år.

Filmens engelske undertittel er «An investigation into the events of 9/11», og Loose Change-distributør Tim Sparke vil stå for distribusjonen verden over.

Ikke mindre enn 450 mennesker har bidratt frivillig til denne dokumentaren. De ønsker å bevisstgjøre europeerne og bidra til politisk debatt i Europa om 11. september-terroren.

I dokumentarfilmen «Zero»[1] får vi høre Dario Fo si saker som:

zero-911Ifølge den offisielle amerikanske historien, forsvant en Boeing 757 fra American Airlines inn i dette hullet. Kan du se flyet? Fem meter – jeg gjentar – fem meter i diameter. La oss gjøre noen utregninger. En Boeing 757 er – inkludert vingespennet – 38 meter bred. Og med roret eller halefinnen, er den 13,5 meter høy. Å få hele dette enorme flyet inn i et hull på fem meter, virker temmelig usannsynlig for meg.

På dette bildet kan vi se en vindusrekke på denne siden, og en annen rekke på den siden. De skulle ha vært knust og ødelagt av vingene. Og istedet er de like hele. Disse vinduene er ikke engang knust.

Historien om hvordan dette flyet skal ha kommet dit, er absolutt absurd. En kan ikke engang forestille seg hvordan flyet – for å komme ned på nivå med Pentagon-veggen – kunne klare å foreta en 270-graders sving i rundt 800 km/t.

I all absurditetens absurditet, har vi også høyden flyet fløy i som må forklares. Det skal ha fløyet seks meter over bakken i en kilometer, og der skal det også ha klart å hoppe over en knaus. Så krysset det en motorvei, før det nådde målet uten å gjøre noen andre svinger, for nå var det ikke mer rom igjen å navigere på.

I lys av det vi har sett og hørt, virker det som om den offisielle versjonen ikke holder mål. Vi vil ha faktaene forklart for oss, og fremfor alt vil vi ha faktaene ordentlig undersøkt. Basically, we want someone to finally tell us the truth. 911truth.no

Reklamer

Én kommentar to “Zero – En 9/11 etterforskning”

  1. Jan Ivar Johansen Says:

    Snart over 700 ingeniører har til nå (faktisk allerede i 2006) stilt seg på siden til de som ikke aksepterer NIST rapporten. Over 370 professorer fra ulike fagfelt, inkludert Steven Jones som har gitt ut sin rapport som til tross for hva som ofte hevdes faktisk ER peer-reviewed. Hans rapport/undersøkelser er også verifisert av flere uavhengige undersøkelser av andre professorer, senest en dansk professor som kom til nøyaktig samme konklusjon som Brigham Young universitetsprofessor Steven Jones. Til alt overmål har disse konstatert uomtvistelig at det er RESTER av enorme mengder eksplosiver i ALT av WTC støvet. Altså FAKTISK _bevist_ og ikke lengre en “smoking gun” som den danske professoren kunne konstatere på dansk TV, men “the loaded gun”. Våpenet er funnet, og man kan se ladningen. Men viktigst av alt: hver eneste gang man forsvarer den offisielle konspirasjonsteorien, som faktisk _kun_ ER en TEORI ( i.e. man har _ingen_ beviser men KUN _antar_), så henviser forsvarerne av den offisielle teorien til en eller annen obskur gruppe langt unna. De første årene henviste man til noen merkelige artikler i et populærvitenskaplig “illustrert vitenskap” lignende magasin kalt “popular mechanics, som aldri ga noen komplett vitenskaplig forklaring i noen form eller mening av ordene. Senere er det denne rapporten laget av Zdenek P. Bažant & Mathieu Verdure, et ukjent team som ikke støttes av noen. Faktisk er de fysiske lovene så grundig opphevet når det kommer til 11 september 2001 angrepe(ne) at ikke en eneste gruppe norske eller internasjonale forskere, det være seg arkitekter eller ingeniører har _noensinne_ stillet seg bak slike offisielle forklaringer eller gjort forsøk eller anspråk på at fysikken i det hele tatt LAR seg forklare.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: