Homoseksuell frigjøringsrevolusjon sprer seg til de nye EU-landene

Lørdag 16. mai tok tre demonstrasjoner sted i Kraków (Polen). En homoparade kalt Toleranseparade og to motdemonstrasjoner kalt Normalitetsparade og Parade av Kultur og Tradisjon organisert av to nasjonalisiske grupperinger. Motdemonstrasjonene ble støttet av katolske miljøer i Kraków som uttrykte sin misnøye over den planlagte homoparaden. De betegnet homoparaden som krenkende for hellige steder og demoraliserende for barn og ungdom.

Motdemonstrantene på til sammen ca. 200 personer møtte homoparaden på ca. 500 personer på Det gamle markedet i Kraków. 400 stridsklare politimenn holdt demonstrantene adskilt og presset vekk motdemonstranter som prøvde å forhindre homoparaden. Motdemonsrantene ropte blant annet: «Stort, katolsk Polen»,  «Det er deres demokrati», «Nasjonalisme er friheten», og kommentarer til politi «Eurofascister» , «MO – Gestapo», «ZOMO» (MO og ZOMO er forkortelser for milits under kommunistisk regime).

Homoparaden bestående av homoseksuelle, deres tilhengere fra venstreradikale organisasjonene og utenlandske homoaktivister danset samba og ropte «Toleranse». På skiltene i homoparaden ser vi blant annet «Kjærlighet vet ingenting om kjønn», «Gud far, Polen mor og sønn ateist», «Bruk hjerne, det finnes ingen Gud». «Jeg vil være en lesbe».

Kilde Altermedia Polen

Kraków

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: