Globalisering og resultater

hans_gude_-_under_eketreet_1858Av Leif Fjeldberg

Menneskehetens første forsøk på globalisering er beskrevet i 1. Mosebok kap 11 som handler om Babels tårn. ”Kom”, sa de, ”la oss bygge oss en by med et tårn som rekker helt opp til himmelen og skape oss et navn så vi ikke blir spredt ut over hele jorden”. Vi vet hvordan det gikk, Gud likte det ikke for Han så hva det ville føre til. Gud forvirret deres språk så de ikke forsto hverandre og så spredte han dem utover.

Paulus, hedningenes apostel, talte også om dette i Apostlenes Gjerninger kap. 17. ”Av ett menneske har Han skapt alle folkeslag. Han lot dem bo over hele jorden og satte faste tider for dem og bestemte grensene for deres områder. Dette gjorde Han for at de skulle søke Gud om de kanskje kunne lete seg fram og finne Ham”.

I vår tid står falske profeter fra både i media, i kirker og i politikken og forkynner det ”multikulturelle fredsparadiset” som et frelsesbudskap for kloden. Mange kristne er dratt inn i dette bedrageriet som er i strid med Guds ord. Vesten oversvømmes av ”fremmedkulturelle” med religioner som er i strid med mye av det gode Gud har gitt oss gjennom generasjoner hvor vi har bygget på Guds lover. Er det noe i det gamle ordtaket om”å sage av den grena vi sitter på?

Europas nasjoner importerer arbeidskraft i millioner fra muslimske land. Hvorfor? Vi har så lav befolkningsrate i de fleste europeiske land fordi vi dreper uskyldige barn i mors liv i tusenvis hver eneste dag. Familier er mer opptatt av karriere og et behagelig liv i luksus enn et godt familieliv. Dessuten legger myndigheten opp til et kostnadsnivå som gjør at i unge familier må ofte begge parter jobbe for å skaffe seg et sted å bo. Her i Norge er vi i ferd med å kvitte oss med vår kristne kulturarv, vi må ikke har kristendom verken i skole eller barnehage. Vi har endret ekteskapsloven til å gjelde også homofile og lesbiske. Den norske kirke er splittet i synet på homofile og lesbiske prester som lever stikk i strid med Guds ord. Hvor blir det av saltet i forråtnelsen da?

Vi dyrker de frie markedskreftene og danser rundt gullkalven i moderne versjon. Svindel, korrupsjon og umoral hører til dagens orden. Liberal alkoholpolitikk, narkotika som flommer over og skaper døden i gatene. Prostituerte som tilbyr sine tjenester på åpen gate til stor sjenanse for vanlige mennesker. Selvsagt skal vi hjelpe disse ulykkelige jentene som kommer fra fattige forhold i andre land, men politiet står som oftest hjelpeløse. Likeså i forhold til alle de utenlandske tiggerne som kommer hit på grunn av de åpne grensene i Europa.

Hva skal vi gjøre med dette? Etter min mening gjør man feil når man bygger ned nasjonalstaten. Vi må få tilbake de moralske retningslinjene landet vårt har vært bygget på, og få tilbake nasjonalfølelsen og bygge på de kristne verdier vi har hatt i vår grunnlov til nå.

Reklamer

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: