Bilderbergmedlem Carl Bildt: Ønsker et globalt skattedepartement underlagt FN

logo_bilderberg_big

Den globale agendan til Bilderberg-gruppen har flere målsettinger, en av dem er å utnytte den globale finanskrisen og den oppkonstruerte svineinfluensaepedemien for å etablere et globalt departement for skatter og helse underlagt FN.  Ifølge tips kommer et nytt Bilderberg-møte til å finne sted i Israel den 8-11 juni, så «verdens ledende eksperter kan se nøye med den rådende økonomisk situasjonen i ett forum».   Carl Bildt, Sveriges utenriksminister, tok opp to saker: å skape et globalt skattedepartement og et departement for helse, og at alle nasjoner overgir sin suverenitet over disse spørsmål til FN.

AFPs redaktör kraschade den globala elitens hemliga möte och avslöjade ett skrämmande schema
Till årets Bilderbergmöte strax utanför Athen i Grekland närvarade vår utrikesminister Carl Bildt och utbildningsminister Jan Björklund. Enligt Bildts blogg så diskuterade man klimatfrågan, den ekonomiska krisen, utvecklingen kring Aghanistan och Pakistan. Andra svenskar som deltog i mötet var Jacob och Marcus Wallenberg

AFPs redaktör James P. Tucker Jr, är en veteranjournalist som har tillbringat många år som medlem av ”Elitmedia” i Washington. Sedan 1975 har han vunnit allmänt erkännande både i USA och utomlands för sin jakt på historier som kan rapportera om intrigerna inom de globala maktblocken, såsom t ex Bilderberggruppen.

Bilderbergpojkarna är en bunt buttra gamla gubbar men är fortfarande starkt engagerade när det gäller att tillskansa sig suveränitet i både USA och resten av världen. Patrioter kan hylla sina motgångar men de ger aldrig upp. Bilderberg hotar fortfarande suveräniteten hos alla nationer medan de kämpar för en världsregering.

Viktiga målsättningar återstår för att exploatera den globala lågkonjunkturen och en påhittad svininfluensaåandemi för att etablera globala departement för skatter och hälsa under FN. Men vid mötet den 14-17 maj iVouliagmeni i Gregland, nära Atén, visade Bilderberg ett starkt intresse i försöken att övertyga USA om att överlåta suveräniteten till International Criminal Court, eller ICC.

Bilderberg kommer också att ha ett toppmöte i Israel mellan 8-11 juni så ”världens ledande experter kan ta itu med den rådande ekonomiska situationen i ett forum”, sa Zohar Goshen, ordförande i en undergrupp inom International Association of Securities Commissions (IOSCO). Mary Shapiro, ordförande i US Securities and Exchange Commission kommer att representera detta land.

Bilderberg fann president Obama vara en Willing Wildie vid mötet i juni 2008 i Chantilly i Virginia, nära Washington. De var uppmuntrade när han valde deras pojke Harold Koh, en stark förespråkare för USA, att acceptera den internationella brottmålsdomstolen ICC som State Departments toppadvokat.

I Penn State Law Review skrev Koh hånfullt om “nationalister” som opponerar sig mot att avstå suveräniteten till internationella institutioner, inklusive ICC. Han prisade den “transnationella gruppen” i Högsta domstolen och juristernas visdom för deras motstånd mot “nationalistfraktionen”.

”Generellt sett så tenderar transnationalisterna att markera beroendeförhållandet mellan USA och resten av världen, medan nationalisterna tenderar att istället fokusera mer på att bibehålla amerikansk självständighet”, skrev Koh. ” Transnationalisterna tror på och främjar en sammansmältning av internationell och inrikes lag, medan nationalisterna fortsätter att hålla en sträng separation av inrikes lagar från utrikes.”

Carl Bildt, Sveriges utrikesminister, tog upp två andra viktiga Bilderbergmål: att skapa ett globalt skattedepartement och ett departement för hälsa, och att alla nationer överger sin suveränitet över dessa frågor till FN. The International Monetary Fund (IMF) kommer att bli Treasury Department och WHO blir World Health Department. Men Bildt tog också upp en gammal Bilderbergfråga, global uppvärmning, för att plädera för WHO. Bilderbergs propaganda över ”svininfluensan” har fallit offer för fakta: i genomsnitt har 300 000 amerikaner utvecklat influensa varje år och 30 000 dör. Endast ett fåtal har dött och många har inte ens blivit allvarligt drabbade av svininfluensan.

Världsekonomins härdsmälta är en ”en gång i en generation-kris” medan global uppvärmning är en ”en gång på ett millenium-utmaning”, sa Bildt på mötet. Källor inom Bilderberg sa att Bildts inlägg speglade en skrivelse han gav till Carnegie Endowment for International Peace i Washington. Carnegies Vd, Jessica Mathews, är deltagare i Bilderbergs möten sedan lång tid tillbaka.

http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg-agenda-avslojad.html

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: