Multikulturalismen er kvinnefiendtlig

william-adolphe_bouguereau_1884HRS: Sverige ligger ned hva gjelder den økende voldsbruken mot kvinner. Ikke bare har de én uløst voldtekt om dagen, og har hatt det i de siste ti år, det er til og med såkalte ”utenomhus” voldtekt. Så var det å forklare de stygge tallene, eller rettere sagt: bortforklare dem.

Rita Karlsen, HRS

Kriminalkanalen har gjort en sammenligning av samtlige ”utenomhus” voldtekter, dvs voldtekter som skjer ute der gjerningsmannen er ukjent for offeret, de siste ti årene, og kommet frem til at i 3 391 slike voldtekter har politiet ikke maktet å gripe gjerningsmannen. Dette tilsier at politiet står overfor en uløst utendørs-voldtekt om dagen, omtrent hver dag i ti år.

– Jag blev förvånad över att det var så många tusen ärenden under den här tidsperioden. Det är nästan ett per dag i Sverige under tio års tid, som inte kommit till någon lösning. Det är klart att det är upprörande, sier Niklas Långström, såkalt sexbrottsforskare ved Karolinska institutt.

Tallene forteller at de uløste utenomhusvoldektene (i Norge betegnes disse voldtektene som overfallsvoldtekter) nesten er blitt fordoblet i tidsperioden, fra omtrent 200 i 1999 till nesten 500 i 2007. Nærmere 400 slike voldtekter har forblitt uløste i løpet av 2008.
Les mer rights.no

Jyllands-Posten: Hver fjerde sydafrikanske mand i en ny undersøgelse har begået voldtægt, og knap halvdelen har gjort det mere end en gang.

Johannes Mowers, er blot en af mange sydafrikanske mænd, der har begået voldtægt, men det er langt fra alle sager, der kommer for retten som denne.
Tre ud af fire voldtægtsmænd i undersøgelsen siger, at de første gang tvang en kvinde til sex, mens de selv stadig var teenagere. Det beretter tv-stationen BBC.

Les mer jp.dk

Reklamer

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: