Den internasjonale homolobby med hjelp av humanister ønsker å jevne ut alle

1244cParlamentet Seimas i det katolske Litauen vedtok 16. juni 2009 en lov som forbyr offentlig popularisering av ikke-heteroseksuelle samlivsformer. Loven ble ensstemmig vedtatt av både konservative partier og partiet Orden og Rettferdighet, der 67 av parlamentets medlemmer stemte for loven, tre mot og fire avsto fra å stemme. Til tross for så sterk enighet om saken blant parlamentets representanter og ønsker fra det litauiske samfunnet, nektet presidenten Valdas Adamkus å skrive under loven, under begrunnelse av at loven bryter med EU-direktiver. Tidligere mottok han brev fra The British Humanist Association og advarsler fra Amnesty International og Human Rights Watch, der de erklærer loven  som  et brudd på menneskerettighetene.

Den katolske kirken er kjent som en bastion av konservatisme, som ikke vil tillate homoseksuelle ekteskap. Paven uttalte seg at «det er viktig å skille mellom menn og kvinner«,  » å redde Guds skaperverk må ikke begrenses til å bare redde miljøet, men handler vel så mye om å beskytte menneskene mot selv-ødeleggelse.» Dette tolkes av media i dag som et uttrykk for hat mot homoseksuelle, alt for å svartmale Den katolske kirke.

Den protestantiske kirken har i dag mer delte meninger om homoekteskap. Åpen Kirkegruppe for lesbiske og homofile arbeider nå for å gjøre homoseksuelle velsignelser til en del av liturgien i Den norske kirken. Den protestantiske kirken har stadig færre kirkegjengere, fordi humanismen har blitt den nye religionen. Samtidig er Den katolske kirken i sterk utvikling. Denne utviklingen står i sterk kontrast til  den homovennlige byen Oslo ønsker å fremstå som.

Kan vi forvente en kulturkollisjon? Humanistene gjør i hvetfall sitt beste og begynner omskolering av barn i ren sovietisk stil. Ateistbusser er ikke nok lenger, nå skal også kjente personer som Björn Ulveus fra ABBA hjelpe humanistiske organisasjoner til å fremme liberalisme i samfunnet. Vi kan garanert forvente mer intens kritikk av kristendommen og særlig katolisismen i tidene fremover. Statsateisme der alle er tilhengere av humanismen som den nye religionen er et mål for de totalitære globalistene.

Reklamer

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: