Feministene trodde at loven om forbud løser alle problemer

RedlightdistrictTv2: Det har vært en enorm økning i antall gateprostituerte i Oslo de siste dagene.

For første gang er det nå like mange prostituerte i gatene som før loven om forbud mot kjøp av sex ble innført. I dag hadde Pro-senteret møte med politiet.

Kraftig økning på en uke

For nøyaktig en uke siden var TV 2 med politiet på spaning etter sexkunder i Oslo. Da var det relativt få prostituerte i gatene.
Les mer tv2nyhetene.no

Tv2: Loven hadde kort virking: Natt til lørdag ble det registrert 121 prostituerte på gata i Oslo.

80 av dem var fra Nigeria, ifølge tellingen som ble gjort av Pro Sentret.

Tallene kommer som en stor overraskelse på politiet i Oslo.

– Disse tallene er ekstremt høye og stemmer ikke med vårt inntrykk. Vi har ikke sett mange nigerianske kvinner. Og de er i hvert fall ikke på Karl Johan, sier stasjonssjef Bjørn Åge Hansen ved Sentrum politistasjon til Aftenposten.
Les mer tv2nyhetene.no

Tv2: Antall registrerte tvangsprostituerte i Norge var i fjor høyere enn noen gang. Men jentene tvinges til taushet av kyniske og brutale bakmenn, og politiet sliter derfor med å få sakene til retten.

– Da jeg først kom var jeg så glad for å være i Europa, forteller den unge nigerianske kvinnen til TV2 Nyhetene. Som mange andre fattige kvinner drømte hun om å komme til Europa å jobbe for rike mennesker.

«Liza» er en mange kvinner som er blitt tvunget til prostitusjon i Norge. Ferske tall TV2 har innhentet viser at det i fjor ble registrert flere traffickingofre enn noen gang i Norge.
Les mer tv2.no

Tv2:Mange flere bordeller nord i Danmark etter at lov mot sexkjøp ble innført i Norge.

Politiet tror det er en sammenheng mellom det norske forbudet mot å kjøpe sex og de mange nye bordellene.

– Vi kan konstatere at det er kommet åtte nye bordeller i den nordligste delen av Nordjylland siden Norge innførte forbudet 1. januar – og det er mange her oppe, sier visepolitiinspektør Frank Olsen ved Nordjyllands politi til avisen Politiken .

Les mer tv2.no

Legg igjen en kommentar