Vår sivilisasjon bryter snart sammen

bouguereau-linnocenceNytelessyke og feilprioriteringer  er «verdiene» som ble promotert i det vestlige samfunnet i flere tiår. Nå ser vi resultatene og myndighetener gjør ingenting for å legge til rette for unge kvinner i sin beste alder å få barn. Vi kan jo alltid importere flere utlendinger….

Aftenposten: Nye abort- og fødselstall viser at norske kvinner i første halvdel av 20-årene ikke prioriterer å sette barn til verden. Tre av hundre kvinner i alderen 20-24 år tok abort i fjor, til tross for at helsemyndighetene over flere år har satset på å forebygge aborter hos yngre kvinner.

Samtidig har fødselstallet for samme aldersgruppe krympet til en tredjedel av hva det var for 50 år siden.

Denne statistikken fra medisinsk fødselsregister og Folkehelseinstituttet reagerer professor Anne Eskild fra Kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus på. I en kronikk i Aftenposten i dag, legger hun frem sin bekymring: Abortforebyggende tiltak og trygdeordninger som favoriserer etablerte arbeidstagere, fører til at unge kvinner venter med å få barn. Samfunnet forebygger rett og slett fødsler i stedet for aborter, mener Eskild.

Les mer Aftenposten.no

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: