Dannelsen av Kosovo – et varsel for Europa

Podujevo_srusena_crkvaFor Altermedia Norge

Kosovo er et hellig sted for serberne, et symbolsk sted i Europa der den første kampen mot den islamske bølgen fant sted. 28. juni 1389 samlet 40 000 serbere seg for velsignelse i Samodrerz-kirken før de fortsatte til kampen mot 120 000 tyrkere. De hadde ingen sjanse til å vinne, men de visste at det var deres plikt å forsvare sin religion og stat. Alle døde en heroisk død på Kosovo-sletten. I april 1982 erklærte den serbisk-ortodokse kirken at «det finnes ikke noe mer verdifullt sted for det serbiske folket enn det hellige Kosovo, der tusener av serbere ofret sitt liv i forsvarskampen mot tyrkiske innvandrere».

28.juni 1389 var begynnelsen på en flere hundre år lang muslimsk okkupasjon av deler av Balkan. I hundrevis av år herjet de tyrkiske innvandrerne blant den lokale befolkningen som ikke var villig til å akseptere Allah. Kristne kirker måtte betale skatt for sin aktivitet og flere kristne konverterte til islam, siden muslimene hadde bedre rettigheter enn andre samfunnsmedlemer i Det osmanske riket. I det 17. århundre økte antall albanere i Kosovo, som følge av immigrasjon. Etter den østrisk-osmanske krigen (1683-1699) ble tusenvis av serbere i Kosovo tvunget til å flykte og albanerne styrket sin posisjon i Kosovo.

Under den tyske okkupasjonen 1941-45 støttet kosovo-albanerne nazistene. Statsministeren i Albania uttalte i 1942 på et møte med albanske ledere i Kosovo: «Vi må streve ettter å oppnå etnisk rensing av Kosovo fra serbere som erklæres som kolonialister og bør sendes til konsentrasjonsleire i Albania. Serbiske bosettere må utryddes».  Brutaliteten til kosovo-albanerne under den andre verdenskrigen forundret til og med Gestapo. Etter Krigen ble Serbia og Kosovo en del av den nye multikulturelle staten Jugoslavia.  De muslimske kosovo-albanerne lot seg aldri integrere, de brukte et eget språk, omgikk sine egne og dannet egne skoler.

Etter fallet av de kommunistiske regimer i Øst-Europa prøvde de allierte å tvinge Jugoslavia til å gi Kosovo autonomi. Serberne nektet å akseptere NATOs krav om overtagelse av kontrollen over Kosovo og åpning av Jugoslavia for NATOs styrker.  NATOs sjef gen. W. Clarc uttalte til Milosevic:  «Du sier at Kosovo er like verdifullt for deg som ditt hode. Da må du miste ditt hode».

Den amerikanske forhandleren R. Holbrooke spurte: «Du vet hva som kommer til å skje dersom dere sier nei?» – «Ja,» svarte Milosevic. «Supermakten USA bestemmer som den vil, dersom dere sier på søndag at det er onsdag i dag, da er vi alle nødt til å akseptere at det er onsdag».

Jugoslavias motvilje til å akseptere vilkårene fremstilt av NATO førte til en kraftig bombing av alle større byer utført av NATO i elleve uker og en grusom borgerkrig mellom serbere og albanere. Serbere ble dømt for forbrytelser mot menneskeheten, mens den etniske renselsen utført av kosovo-albansk UÇK er mindre kjent. I 2004 fant et pogrom av serbere sted, der organiserte albanske bander myrdet og bortførte serbere som ble kjørt til Albaina for å stjele deres indre organer.

Dannelsen av en egen muslimsk stat Kosovo i Europa 17. februar 2008 var en åpenbar avsløring at USAs interesser er fiendtlige mot Europa. De åpnet for en muslimsk revolusjon i Europa, der ikke lenger sverd og kamp, men kulturkamp og befolkningsøkning sakte og sikkert styrker islam i Europa. Dannelsen av Kosovo som en uavhengig stat ble mottatt med stor glede av Tyrkia, som bare venter på å bli en del av EU. Amerikansk støttepolitikk har som mål å innføre kaos i Europa.

Vestlige media har fullstendig forvrengt bildet av den albansk-serbiske konflikten. På den ene siden har vi de slemme serbiske okkupantene og på den andre siden de uskyldige ofre av terror, som kjempet for sin uavhengighet – kosovo- albanerne. At situasjonen ofte har vært helt omvent i historien husker nok ingen i dag.

Vi har i dag et bilde av de fredelige kosovo-albanerne, men ingen ser på det som et tegn på fremtidige problemer når muslimene ser ned på den ikke-muslimske kulturen med avsky. Kosovo var bare en begynnelse. Ingentig gjøres med undertrykkelsen av de kristne. Når muslimske minoriteter er sterke og tallrike nok, kommer de til å kreve uavhengighet av ytterligere landområder. Politikken til de vestlige land i dag støtter kravene til muslimske minoriteter på bekostning av den opprinnelige befolkningen. Ikke la dere lure av de  pro-vestlige maktene som ser på islam som en trussel mot det liberale samfunnet. Det er et kunstig skapt alternativ konstruert som på bestilling fra den mektige homoseksuelle lobby, de bryr seg ikke om våre interesser.

Løsningen for Europa er et forsvar av vår kulturelle arv og tradisjonelle verdier.

Podujevo srusena 2004

Bilder fra Serbia

[book id=’14’ /]

Reklamer

Stikkord: , , ,

Én kommentar to “Dannelsen av Kosovo – et varsel for Europa”

  1. Rolf Says:

    Hei – bra artikler.
    Oppskriften i Norge er : knus gateteterroristene i Blitz og afa først. Da har vi en mulighet.
    Enig?

    Rolf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: