Dekadensen når nye høyder

International_tidymanDet virker nesten «undelig» at menneskeheten klarte seg i tusenvis av år uten «sexeksperter». Sammen med den seksuelle revolusjonen økte antall skillsmisser, og både ekteskapet og etablering av familie  har blitt redusert til et ubetydelig tillegg til uhemmet nytelsesjakt i det vestlige, sykelig sexfikserte samfunn.

Nrk: Det britiske helsevesenet skriver i en brosjyre at skoleelever har rett til god sex. Kritikerne slakter utspillet og hevder det vil øke antall aborter blant tenåringer i Storbritannia.

Brosjyren fra helsevesenet (NHS) er sendt ut til lærere, foreldre og ungdomsarbeidere i Sheffield.

Ifølge Daily Mails nettutgave reagerer flere familiegrupper på brosjyren, der det blant annet står at sex eller onanering er bra for helsa, og at slik aktivitet reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer.
Tenåringsmødre

I løpebladet står det også at sexeksperter for ofte understreker betydningen av prevensjon og kjærlighet, mens nytelsesaspektet havner i bakleksa.

– Det er utrolig at dette blir sendt til skolene, sier Trevor Stammers i organisasjonen «Family and Youth Concern». Han mener brosjyren, som heter «Nytelse», oppfordrer til risikofylt oppførsel blant ungdom og frykter en økning av kjønnssykdommer.
Les mer nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: