Folket trenger en debatt – om EU

nei-til-euÅslaug Haga fra Senterpartiet ønsker ingen debatt om EU-medlemskap.  Her tar hun både feil, og har rett.  Hvorvidt Norge holder seg utenfor EU blir som å demme opp gården din ved en elv som går over sine bredder, du kan legge opp sandsekk etter sandsekk, men likevel vil vannet sive inn – og til slutt vil demningen slå sprekker.  Og da er kulturlandskapet utenfor gården allerede rasert. Kultur-Europa er nå i ferd med å bli rasert, mens vi i Norge vil demme opp med sandsekker.  En nobel tanke for dem som ikke ønsker å underkaste seg maktsenteret Brüssel.

EU er anti-europeisk, folkefiendtlig og kulturfiendtlig – en gjennomsyret maktinstitusjon som er styrt av kapital og pro-islamsk tankegang, men sandsekker ved Norges grenser er likevel ikke løsningen, det er Europas grenser som er problemstillingen, om vi skal holde Europa flytende og unngå islamisering.

(Bildet: Fra Paris’ gater).

muslimer-parisAftenposten.no: Torsdag ble det klart at Island vil sende sin EU-søknad, etter en avstemning i Alltinget. Ja-siden i Norge, Høyre, Europabevegelsen og Europeisk Ungdom, gikk hardt ut og mente at nordmenn nå er modne for en ny medlemskapsdebatt.

Men utenrikspolitisk talsperson i Senterpartiet, Åslaug Haga, tror ikke EU-bølger fra Island kommer til å skylle inn over det norske folk. Ifølge Haga står nei-siden sterkere enn noensinne.

Haga er derimot bekymret for at tilhengere av norsk EU-medlemskap i Stortinget vil tvinge frem en medlemskapsdebatt, selv om folket, ifølge henne, ikke ønsket det.

– Jeg håper partiene gjør det klart for velgerne hvilket EU-standpunkt de har, hvis målet er å sende en medlemskapssøknad i neste periode, sier Haga til Aftenposten.no.

Les mer aftenposten.no

Reklamer

Stikkord: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: