Sigøynermafiaen stjeler og svindler – øst-europeerne får skylden kollektivt

En kan forøvrrig lure på hvordan det «øst-europeisk» utseende skal defineres, da 291 millioner borgere av Øst-Europa lar seg på ingen måte defineres som av en type utseende. Den såkalte «romfolk»- gruppen ligner i større grad på typene fra den indiske halvøy enn opprinnelige europeere. Det er forundrende at liberale venstrekreftene har så sterk interesse i å svartmale kollektivt en så enorm folkemengde. Kanskje har det noe å gjøre med konservative ideer, som fortstatt er dominerende i landene bak det gamle jerneteppet, i motsetning til «frigjorte», liberalistiske og moralske dekadente Vesten. Sannheten kommer frem – det er ikke medmenneskelig medfølelse som driver den nåværende såkalte eliten og vilje til å beskytte alle mot enhver form for diskriminering, men maktsyke og frykt til å miste dominansen, og det mer tradisjonelle Øst-Europa oppfattes som en trussel mot deres herredømme

Dagbladet: «Østeuropeere rundstjeler oss», kunne vi lese på forsiden av ei avis nylig. Politiet fulgte opp og bekreftet at østeuropeerne står bak en «krim-eksplosjon» i Norge. Riktignok førte ikke alle siktelsene til tiltaler eller dom, men økningen var påfallende. I panikken ble det sagt mye interessevekkende. Det ble snakk om å stenge grensen for spesifikke etniske grupper. En Sp-politiker ville innføre passkontrollen i Svinesund. Hva som skulle gjøres med folkene «med østeuropeisk utseende som snoker rundt på Holmenkollen», og i omlandet, hadde ikke etterretningssjefen ved Majorstuen politistasjon noe godt svar på.

Hvem disse østeuropeerne egentlig er, var også uklart. Bulgarske statsborgere ble nevnt. Således rumenere, som man var usikker på om er tiggere, sigøynere eller kriminelle — eller alt. Litauere rundstjeler oss, i hvert fall. Og polakker. Så herved er vi advart: Ikke slipp hvem som helst inn i huset.

Les mer Dagbladet.no

gypsy-house_12Sigøyner med gull rundt halsen

Stikkord: , ,

Én kommentar to “Sigøynermafiaen stjeler og svindler – øst-europeerne får skylden kollektivt”

  1. Dansk Says:

    Præcist det samme i Danmark:Det var personer af «østeuropæisk udseende», der stod bag forbrydelsen. Der er aldrig kommet en forklaring på hvorledes den meningsløse betegnelse skal defineres eller hvordan man skulle kunne skelne mellem et «østeuropæisk» og et «vesteuropæisk» udseende. Men man kan jo opstille en lang række af meningsløse udtryk brugt af de herskende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: