Politisk vold mot NPD i Sachsen

volk

Den 30. august er det valg til delstatsparlamentet i Sachsen i Tyskland. Temperaturen i valget stiger i takt med de gamle partienes økende frykt for et godt gjenvalg for den nasjonale opposisjonen  i NPD. I kjølvannet av systempartienes kamp mot en nasjonal opposisjon har det inntruffet flere voldelige angrep mot NPD-aktivister.  Tysk presse har fullstendig ignorert disse voldlige angrepene. Det hadde de helt sikkert ikke gjort dersom noen fra systempartiene hadde blitt utsatt for overgrep av samme type.

Svensken Per Lennart Aae som har vært aktiv i NPD siden 1970-tallet, ble nylig angrepet da han deltok på en informasjonsstand til NPD i Neusalza-Spremberg. Den 7. august gikk tre ukjente menn til angrep mot en av NPDs valgkampbiler, da den hadde stoppet ved en tilfeldig bensinstasjon for å fylle bensin. Angrepet kunne med hell avverges. Dagen etter angrep 7 menn med trestokker en gruppe NPD-aktivister som hengte opp valgplakater. En av NPDs aktivister ble såret og ble sendt til sykehus i ambulanse. Også bilen aktivistene brukte ble ramponert.

Ingen av de andre partiene har fordømt bruken av politisk vold i valgkampen. Det blir stilltiende akseptert av systempartiene.

Reklamer

Én kommentar to “Politisk vold mot NPD i Sachsen”

  1. Sonja Says:

    Tsjeka er tilbake! http://en.wikipedia.org/wiki/Cheka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: