Optimum Population Trust mener det er for mange europeere

483px-Kou-Kou_by_Georgios_IakovidisVårt land: Med hvert barn som fødes i Vesten, følger det med store CO2-utslipp. Nå oppfordres foreldrepar til å stoppe etter to barn.

Den britiske organisasjonen Optimum Population Trust har lansert kampanjen «Stop At Two», som oppfordrer foreldre til å bli mer bevisste på familieplanlegging for å verne om miljøet, skriver The Guardian.

Statistikerne Paul Murtaugh og Michael Schlax ved Oxford State University har beregnet mengden av CO2-utslipp som kommer fra barnefødsler, og fant at for hvert barn som blir født i USA, slippes det ut 9.441 tonn CO2. Til sammenligning resulterer en barnefødsel i Kina til 1.384 tonn CO2 og kun 56 tonn i Bangladesh. Resultatene ble nylig publisert i tidsskriftet Global Environmental Change.

Mange er ikke klar over virkningen av dagens enorme befolkningsvekst, (I Afrika og Asia  – AM) sa Murtaugh til tidsskriftet.

Paradokset. Samtidig er befolkningsvekst nødvendig for økonomisk vekst. Nordic Fertility Society (NFS) presenterte i fjor tall som viste at gjennomsnittlige befolkningsveksten i Europa lå på et kritisk lavt nivå, med færre enn to fødte barn per kvinne.

Les mer vl.no

Reklamer

Stikkord: , , ,

Én kommentar to “Optimum Population Trust mener det er for mange europeere”

  1. Per Says:

    Det er mer og mer tydelig at disse miljøforkjempere har en politisk agenda. Vi hvite skal føle oss skyldige igjen og akseptere globalisering, siden alt er vår feil! At europeisk populasjon krymper, mens resten av verden begynner å bli overbefolket bekymrer ingen! Hva slags samfunn skal vi redde miljøet for – et samfunn uten de hvite og uten den europeiske kulturen? De hjernevasker oss til å begå selvmord så andre får mer plass i verden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: