Det skal tvinges til integrering og multikulturalisme

sovjuet-stalin-posterNoen nevnte demokrati og frihet? Ikke i tilfelle av immigrasjonspørsmålene. Da skal systemet tvinge oss til  amerikanisering, frata gruppeidentitet og gruppesolidaritet. I navn av en utopisk drøm om en verden uten grenser….

Aftenposten:Ap-politiker Elvis Nwosu vil ta i bruk bussing og loddtrekning for å unngå rene innvandrerskoler. –Skal vi ha et mangfoldig samfunn må vi blande oss, sier han. (Hvem som spurte oss???)

Som Aftenposten skrev i går, blir osloskolen stadig mer etnisk delt. Mens hele 52 grunnskoler forrige skoleår hadde et flertall av minoritetsspråklige elever, er en rekke skoler fortsatt nærmest «hvite».
–Demokratisk problem.

Ap-politiker Elvis Nwosu bor selv i byens mest innvandrertette bydel, Søndre Nordstrand, og er svært bekymret over utviklingen.

–Det er et demokratisk problem når vi får skoler der en del elever ikke har nok kontakt med nordmenn til å lære holdninger og ha sosial omgang på fritiden. Jeg forstår foreldre som flytter barna sine, sier Nwosu, som sitter i styret for OsloAp og i partiets bystyregruppe. Han børster støvet av den svært kontroversielle amerikanske ordningen med bussing av elever mellom skolene.

Les mer aftenposten.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: