Hvem avkristner Sverige?

utstein_kyrkjeNya Politikken: «Vår ras är mästarrasen. Vi är de gudomliga på denna planet. Vi är så olika de underlägsna raserna såsom de är jämfört med insekter. Det är faktiskt så, att jämfört med vår ras, är andra raser att likna vid odjur och djur, boskap som bäst. Andra raser liknar mänsklig avföring. Vårt öde är att härska över de underlägsna raserna. Vårt jordiska rike skall styras av vår ledare med järnspira. Massorna kommer att slicka våra fötter och tjäna oss som slavar.»

– Menachem Begin (1913-1992), Israels statsminister 1977-1983

Den som har ett öppet sinne och inte är besatt av politisk korrekthet har inte kunnat undgå att våra fri- och rättigheter kringskurits allt eftersom tiden gått. Man anar konturerna av en hemlig världsregering som är på väg att ta ifrån oss vår personliga integritet och ersätta den med ett samhälle där man snart inte vågar yttra sig av rädsla för repressalier.

»Utrotningen av kristna är ett nödvändigt offer.» (Talmud, Zohar, Shemoth)

”Det finns en makt, så organiserad, så utstuderad, så övertalande, att man inte bör göra mer än viska om man talar fördömande om den”.

– Woodrow Wilson (1856-1924),
USA:s president 1913-1921, kommenterar den judiska lobbyn.

Sverige styrs allt mer av en folkgrupp som inte drar sig för att försöka förtrycka oss med hjälp av olika maktverktyg. En oskriven lag som man infört genom sin kontroll av mediaapparaten är att man inte offentligt får tycka vad man vill om mellanösternkonflikten. Kritiserar man Israels olika krig beskylls man för antisemitism.

Les mer nyapolitikken.biz

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: