Av utenlandsk opprinnelse – igjen…

rapeDagbaldet: En 42 år gammel mann av irakisk opprinnelse må i dag møte i Oslo tingrett, tiltalt for fem grove voldtekter av unge i rusmiljøet og flere andre forhold.

Han ble pågrepet da ei 16 år gammel jente i fjor sommer skal ha klart å komme seg bort fra den 25 år eldre mannen etter å ha blitt utsatt for sexovergrep gjennom tre dager, delvis innesperret i en leilighet. 16-åringen slo alarm til en vekter på et kjøpesenter i Oslo.

— Dette dreier seg om langvarig utnyttelse og sexovergrep mot sårbare, unge jenter som var spesielt utsatt fordi de hadde et rusproblem, sier advokat Inger Johanne Reiestad Hansen, som bistår jenta som slo alarm.

Mannen er nå knyttet til ytterligere fire grove voldtektssaker. 42-åringen skal også ha filmet flere av overgrepene med en mobiltelefon.

Les mer dagbladet.no

Nettavisen: En 23 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse er pågrepet for det som beskrives som en svært brutal voldtekt i Arendal sentrum natt til søndag.

Offeret var en 19 år gammel jente.

– Jenta ble dradd med inn i et portrom i Arendal sentrum, der hun ble lagt i bakken og holdt nede mens mannen voldtok henne, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt til Agderposten.

Les mer nettavisen.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: