Barne-tv fremmer homofili og promiskuøsitet

Gay_PrideVårt land: – Jeg nekter å tro at norske foreldre ønsker at deres barn skal møte homofili i form av en fjasete klinevideo i barne-TV-tid, sier Kristenfolkets leder, Bjarte Ystebø på organisasjonens nettsider.

Bjarte Ystebø er leder for Kristenfolket og redaktør i avisen Norge i dag. Nå raser han mot barne-tv programmet «Krem Nasjonal» som viste en video der programleder Erik Solbakken kysser mennesker av begge kjønn på munnen. Solbakken smasker i vei på det meste som kan krype og gå av NRK-kjendiser.

Ystebø skriver på kristenfolket.no at Barne-TV er et statlig tilbud til norske barn som ikke skal være ladd med ting som er kontroversielle og til anstøt for mange norske familier.

Homokyss. – Det er dumt at prisen for å ta del i et hyggelig humorprogram, skal være å måtte se på homokyssingen. For øvrig er det heller ikke noe godt signal til små barn at programlederen kysser flere personer av motsatt kjønn. De fleste familier i Norge ønsker vel å oppdra sine barn etter idealet om å ha en kjæreste om gangen, sier Ystebø i sin blogg på kristenfolket.no

Lørdag ble Ystebøes kritikk imøtegått av NRK i programmet Ukeslutt.

– Dette er jo bare en historie om Erik Solbakkens kjærlighet til arbeidsplassen sin. Det er jo bare tullball satt inn i en humoristisk kontekst, sa Hilde Gulliksen fra NRKs barne- og ungdomsavdeling.

Gulliksen mener NRK bør fortelle hva homofili er for norske barn. Hun refererte til at det finnes en del barn i Norge som lever i slike forhold. Derfor bør NRK speile dette. Men hun avviser blankt at kyssevideoen handler om dette.

Familiefaren Ystebø mener foreldre selv må få « velge når og i hvilken ramme de skal forklare sine barn om homofili.» Han sa i Ukeslutt at han hadde fått masse positive reaksjoner på sitt utspill.

Les mer vl.no

Reklamer

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: