Pakistan Velferds Organisasjon innrømmet signaturforfalskning for åpent kamera

bribeTv2Nyheten: Pakistan Velferds Organisasjon etterforskes nå av Oslo-politiet.

– Jeg kan bekrefte at vi har innledet etterforskning etter at Utenriksdepartementet anmeldte organisasjonen, sier poltiadvokat Marianne Midtbø ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nyhetene.
Arrangerte seminar

Det hele startet med TV 2s avsløring i mai, hvor lederen for organisasjonen innrømmet å ha forfalsket underskriften til en pakistansk høyesterettsdommer og en statsråd.

22. og 23. februar arrangerte Pakistan Velferds Organisasjon et seminar hvor de fikk 265.000 kroner fra Utenriksdepartementet. En rekke prominente gjester fra Pakistan var invitert til å delta.

I tildelingsbrevet fra UD stod det: «Dette initiativet er meget bra. Norge trenger mer dialog rundt islam og demokrati».

Ap-politikeren Khalid Mahmood har i en årrekke hatt sentrale verv i Pakistan Velferds Organisasjon. Frem til slutten av februar var han sekretær i foreningen.

– Jeg var med å arrangere dette seminaret, men jeg hadde ikke noe med regnskapet å gjøre, sa Mahmood til TV 2 tidligere i år.
Innrømmet forfalskning

Lederen i organisasjonen, Fazal Hussain innrømmet tidligere i år at han har skrev underskriftene til både statsråden og høyesterettsdommeren.

– Hvorfor har dere forfalsket to signaturer?

– Jeg hadde dårlig tid og jeg hadde spurt dem. Dette er en frivillig organisasjon og det er ikke lett å gå til slike folk og be dem om å underskrive eller kvittere, sa Fazal Hussain.

Les mer tv2nyhetene.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: